Peuterschool

In ons gebouw is ook een voorschool gevestigd, Peuterschool Koningkarelpad van Partou. Peuterschool en basisschool werken goed samen. Voor kinderen die de Peuterschool hebben bezocht is de basisschool heel vanzelfsprekend de volgende stap.

Welkom namens Partou

Wilt u ook graag dat uw kind speelt met leeftijdgenootjes maar zoekt u geen opvang voor de hele dag, dan is de peuterschool  voor u een prima keuze. Vanuit een educatief programma worden kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool op het gebied van taal, rekenen en motorische ontwikkeling. Dit doen wij door het aanbieden van activiteiten als voorlezen, knutselen, zingen en samen spelen. De peuteropvang is dagelijks in de schoolweken open van half 9 tot half 2. Er werken altijd twee juffen in een groep van maximaal 14 peuters in de leeftijd van twee tot vier jaar.

Voor een plekje kunt u ook kiezen voor een korte ochtend van 8:30 uur tot 11:00 uur of van 11:00 uur tot 13:30 uur. De peuteropvang zorgt (met uw toestemming) voor een soepele overdracht naar de basisschool. Als uw kind ook op De Wegwijzer naar de basisschool gaat, is de overgang van peuter- naar kleuterperiode heel natuurlijk. Ook met andere basisscholen zijn er goede contacten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de peuteropvang of buitenschoolse opvang?  Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Dan kan via koningkarelpadbso@partou.nl (buitenschoolseopvang), koningkarelpad@partou.nl (peuteropvang) of via de klantenservice op nummer 088 235 75 00. Meer informatie over de peuteropvang en de buitenschoolse opvang vindt u op www.partou.nl/koningkarelpad.

© 2012 PCBO de WegWijzer - ontwerp: Koning Harder - technische realisatie: QplusQ