Nieuws

 

De Wegwijzer en Wingerd samen verder en verder samen

Vanaf het schooljaar 2017-2018 gaan de basisscholen De Wingerd en De Wegwijzer samen verder als  1 school 'pcbs De Parkschool'. Een christelijke basisschool waar je gedegen onderwijs krijgt, waar je leert dat ‘samen’ belangrijk is, waar je veel beweegt (en intussen leert) en waar je (buiten) leert over de wereld. 
Waarom samen verder? Omdat we vinden dat we samen sterker zijn en beter toekomstgericht onderwijs kunnen bieden. 

Wie zijn wij?
De Parkschool is een school die nadrukkelijk past in de wijk. We maken gebruik van wat om ons heen is en kijken daarbij vooral naar park Schothorst. Het natuur- en milieu-educatiecentrum in het Groene Huis, de Sterrenwacht en de sportverenigingen daar bieden vele kansen om kinderen veel te laten bewegen, gezond te zijn en te leren over de omgeving waarin ze opgroeien. 

Waar staan wij voor?
Wij zijn een christelijke school, waar ‘Samen’ hoog in het vaandel staat. We leren kinderen dat je je talenten ontwikkelt voor jezelf, maar ook ten dienste van de ander. Jij kunt iets betekenen voor andere mensen en voor de wereld om je heen. Alleen samen komen we verder.  Met onze eigen identiteit als basis zoeken wij de ontmoeting met andere geloven. Wij zoeken naar wat ons bindt. Respect willen hebben voor elkaars geloof en de tradities en gebruiken die daarbij horen, zijn voor ons vanzelfsprekend.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe school?! Zie onderstaande flyer.
Flyer De Parkschool.pdf

Parkschool (1).jpg

Hieronder vindt u de Fusieflits met informatie over de fusie. 

Fusieflits 1.pdf
-
 Fusieflits 2.pdf
-
 Fusieflits 3.pdf
-
 FUSIEFLITS26012017.pdf
-
 FUSIEFLITS20170214.pdf
-
 FUSIEFLITS24032017.pdf
-
 FUSIEFLITS20173003.pdf
-
20170512Fusieflits.pdf
 

© 2012 PCBO de WegWijzer - ontwerp: Koning Harder - technische realisatie: QplusQ